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  • Source: Journal of Texture Studies. Unidade: ESALQ

    Subjects: ANÁLISE INSTRUMENTAL, ANÁLISE SENSORIAL DE ALIMENTOS, QUALIDADE DOS ALIMENTOS, SOM, TEXTURA

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    • ABNT

      DIAS-FACETO, Liara S e SALVADOR, Ana e SILVA, Ana Carolina Conti e. Acoustic settings combination as a sensory crispness indicator of dry crispy food. Journal of Texture Studies, v. 51, n. 2, p. 232-241, 2020Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1111/jtxs.12485. Acesso em: 01 maio 2024.
    • APA

      Dias-Faceto, L. S., Salvador, A., & Silva, A. C. C. e. (2020). Acoustic settings combination as a sensory crispness indicator of dry crispy food. Journal of Texture Studies, 51( 2), 232-241. doi:10.1111/jtxs.12485
    • NLM

      Dias-Faceto LS, Salvador A, Silva ACC e. Acoustic settings combination as a sensory crispness indicator of dry crispy food [Internet]. Journal of Texture Studies. 2020 ; 51( 2): 232-241.[citado 2024 maio 01 ] Available from: https://doi.org/10.1111/jtxs.12485
    • Vancouver

      Dias-Faceto LS, Salvador A, Silva ACC e. Acoustic settings combination as a sensory crispness indicator of dry crispy food [Internet]. Journal of Texture Studies. 2020 ; 51( 2): 232-241.[citado 2024 maio 01 ] Available from: https://doi.org/10.1111/jtxs.12485
  • Source: Journal of Texture Studies. Unidade: FMRP

    Subjects: EDITORIAL, DISFASIA, DIETA

    PrivadoAcesso à fonteDOIHow to cite
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    • ABNT

      CICHERO, Julie A. Y. et al. Release of updated International Dysphagia Diet Standardisation Initiative Framework (IDDSI 2.0). [Carta]. Journal of Texture Studies. Hoboken: Faculdade de Medicina de Ribeirão Preto, Universidade de São Paulo. Disponível em: https://doi.org/10.1111/jtxs.12481. Acesso em: 01 maio 2024. , 2020
    • APA

      Cichero, J. A. Y., Lam, P. T. L., Chen, J., Dantas, R. O., Duivestein, J., Hanson, B., et al. (2020). Release of updated International Dysphagia Diet Standardisation Initiative Framework (IDDSI 2.0). [Carta]. Journal of Texture Studies. Hoboken: Faculdade de Medicina de Ribeirão Preto, Universidade de São Paulo. doi:10.1111/jtxs.12481
    • NLM

      Cichero JAY, Lam PTL, Chen J, Dantas RO, Duivestein J, Hanson B, Hayashita J, Pillay M, Riquelme LF, Steele CM, Vanderwegen J. Release of updated International Dysphagia Diet Standardisation Initiative Framework (IDDSI 2.0). [Carta] [Internet]. Journal of Texture Studies. 2020 ; 51( 1): 195-196.[citado 2024 maio 01 ] Available from: https://doi.org/10.1111/jtxs.12481
    • Vancouver

      Cichero JAY, Lam PTL, Chen J, Dantas RO, Duivestein J, Hanson B, Hayashita J, Pillay M, Riquelme LF, Steele CM, Vanderwegen J. Release of updated International Dysphagia Diet Standardisation Initiative Framework (IDDSI 2.0). [Carta] [Internet]. Journal of Texture Studies. 2020 ; 51( 1): 195-196.[citado 2024 maio 01 ] Available from: https://doi.org/10.1111/jtxs.12481
  • Source: Journal of Texture Studies. Unidade: ESALQ

    Subjects: REOLOGIA, TEXTURA, VISCOELASTICIDADE DAS ESTRUTURAS

    Acesso à fonteDOIHow to cite
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    • ABNT

      AUGUSTO, Pedro Esteves Duarte e MIANO, Alberto C e ROJAS, Meliza Lindsay. Evaluating the Guo-Campanella viscoelastic model. Journal of Texture Studies, v. 49, p. 121-128, 2018Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1111/jtxs.12297. Acesso em: 01 maio 2024.
    • APA

      Augusto, P. E. D., Miano, A. C., & Rojas, M. L. (2018). Evaluating the Guo-Campanella viscoelastic model. Journal of Texture Studies, 49, 121-128. doi:10.1111/jtxs.12297
    • NLM

      Augusto PED, Miano AC, Rojas ML. Evaluating the Guo-Campanella viscoelastic model [Internet]. Journal of Texture Studies. 2018 ; 49 121-128.[citado 2024 maio 01 ] Available from: https://doi.org/10.1111/jtxs.12297
    • Vancouver

      Augusto PED, Miano AC, Rojas ML. Evaluating the Guo-Campanella viscoelastic model [Internet]. Journal of Texture Studies. 2018 ; 49 121-128.[citado 2024 maio 01 ] Available from: https://doi.org/10.1111/jtxs.12297
  • Source: Journal of Texture Studies. Unidade: ESALQ

    Subjects: ALIMENTOS LÍQUIDOS, ALIMENTOS SEMISSÓLIDOS, ANÁLISE SENSORIAL DE ALIMENTOS, ANÁLISE INSTRUMENTAL, TEXTURA, VISCOSIDADE DO FLUXO DOS LÍQUIDOS, VISCOSIDADE DOS SÓLIDOS

    Acesso à fonteDOIHow to cite
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    • ABNT

      SILVA, Ana Carolina Conti e et al. Viscosity of liquid and semisolid materials: Establishing correlations between instrumental analyses and sensory characteristics. Journal of Texture Studies, v. 49, n. 6, p. 569-577, 2018Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1111/jtxs.12358. Acesso em: 01 maio 2024.
    • APA

      Silva, A. C. C. e, Ichiba, A. K. T., Silveira, A. L. da, Albano, K. M., & Nicoletti, V. R. (2018). Viscosity of liquid and semisolid materials: Establishing correlations between instrumental analyses and sensory characteristics. Journal of Texture Studies, 49( 6), 569-577. doi:10.1111/jtxs.12358
    • NLM

      Silva ACC e, Ichiba AKT, Silveira AL da, Albano KM, Nicoletti VR. Viscosity of liquid and semisolid materials: Establishing correlations between instrumental analyses and sensory characteristics [Internet]. Journal of Texture Studies. 2018 ; 49( 6): 569-577.[citado 2024 maio 01 ] Available from: https://doi.org/10.1111/jtxs.12358
    • Vancouver

      Silva ACC e, Ichiba AKT, Silveira AL da, Albano KM, Nicoletti VR. Viscosity of liquid and semisolid materials: Establishing correlations between instrumental analyses and sensory characteristics [Internet]. Journal of Texture Studies. 2018 ; 49( 6): 569-577.[citado 2024 maio 01 ] Available from: https://doi.org/10.1111/jtxs.12358
  • Source: Journal of Texture Studies. Unidade: FCF

    Subjects: GELATINA, GALINHAS, CHOCOLATE

    Acesso à fonteDOIHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      ALMEIDA, Poliana Fernandes e LANNES, Suzana Caetano da Silva. Effects of chicken by-product gelatin on the physicochemical properties and texture of chocolate spread. Journal of Texture Studies, v. 48, p. 392-402, 2017Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1111/jtxs.12242. Acesso em: 01 maio 2024.
    • APA

      Almeida, P. F., & Lannes, S. C. da S. (2017). Effects of chicken by-product gelatin on the physicochemical properties and texture of chocolate spread. Journal of Texture Studies, 48, 392-402. doi:10.1111/jtxs.12242
    • NLM

      Almeida PF, Lannes SC da S. Effects of chicken by-product gelatin on the physicochemical properties and texture of chocolate spread [Internet]. Journal of Texture Studies. 2017 ; 48 392-402.[citado 2024 maio 01 ] Available from: https://doi.org/10.1111/jtxs.12242
    • Vancouver

      Almeida PF, Lannes SC da S. Effects of chicken by-product gelatin on the physicochemical properties and texture of chocolate spread [Internet]. Journal of Texture Studies. 2017 ; 48 392-402.[citado 2024 maio 01 ] Available from: https://doi.org/10.1111/jtxs.12242
  • Source: Journal of Texture Studies. Unidade: FCF

    Subjects: ALBUMINAS, REOLOGIA, OVO

    Acesso à fonteHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      MIQUELIM, Joice Natali e LANNES, Suzana Caetano da Silva. Egg albumin and guar gum influence on foam thixotropy. Journal of Texture Studies, v. 40, n. 5, p. 623-636, 2009Tradução . . Disponível em: http://www3.interscience.wiley.com/cgi-bin/fulltext/122607300/PDFSTART. Acesso em: 01 maio 2024.
    • APA

      Miquelim, J. N., & Lannes, S. C. da S. (2009). Egg albumin and guar gum influence on foam thixotropy. Journal of Texture Studies, 40( 5), 623-636. Recuperado de http://www3.interscience.wiley.com/cgi-bin/fulltext/122607300/PDFSTART
    • NLM

      Miquelim JN, Lannes SC da S. Egg albumin and guar gum influence on foam thixotropy [Internet]. Journal of Texture Studies. 2009 ; 40( 5): 623-636.[citado 2024 maio 01 ] Available from: http://www3.interscience.wiley.com/cgi-bin/fulltext/122607300/PDFSTART
    • Vancouver

      Miquelim JN, Lannes SC da S. Egg albumin and guar gum influence on foam thixotropy [Internet]. Journal of Texture Studies. 2009 ; 40( 5): 623-636.[citado 2024 maio 01 ] Available from: http://www3.interscience.wiley.com/cgi-bin/fulltext/122607300/PDFSTART
  • Source: Journal of Texture Studies. Unidades: IQ, FCF

    Subjects: PROBIÓTICOS, IOGURTE

    How to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      DAMIN, Maria Regina et al. Effect of cold storage on culture viability and some rheological properties of fermented milk prepared with yogurt and probiotic bacteria. Journal of Texture Studies, v. 39, n. 1, p. 40-45, 2008Tradução . . Acesso em: 01 maio 2024.
    • APA

      Damin, M. R., Minowa, E., Alcântara, M. R., & Oliveira, M. N. de. (2008). Effect of cold storage on culture viability and some rheological properties of fermented milk prepared with yogurt and probiotic bacteria. Journal of Texture Studies, 39( 1), 40-45.
    • NLM

      Damin MR, Minowa E, Alcântara MR, Oliveira MN de. Effect of cold storage on culture viability and some rheological properties of fermented milk prepared with yogurt and probiotic bacteria. Journal of Texture Studies. 2008 ;39( 1): 40-45.[citado 2024 maio 01 ]
    • Vancouver

      Damin MR, Minowa E, Alcântara MR, Oliveira MN de. Effect of cold storage on culture viability and some rheological properties of fermented milk prepared with yogurt and probiotic bacteria. Journal of Texture Studies. 2008 ;39( 1): 40-45.[citado 2024 maio 01 ]
  • Source: Journal of Texture Studies. Unidade: FCF

    Subjects: FERMENTAÇÃO, TECNOLOGIA DE ALIMENTOS, PÃO

    How to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      ESTELLER, Mauricio Sergio e LANNES, Suzana Caetano da Silva. Production and characterization of sponge-dough bread using scalded rye. Journal of Texture Studies, v. 39, n. 1, p. 56-67, 2008Tradução . . Acesso em: 01 maio 2024.
    • APA

      Esteller, M. S., & Lannes, S. C. da S. (2008). Production and characterization of sponge-dough bread using scalded rye. Journal of Texture Studies, 39( 1), 56-67.
    • NLM

      Esteller MS, Lannes SC da S. Production and characterization of sponge-dough bread using scalded rye. Journal of Texture Studies. 2008 ;39( 1): 56-67.[citado 2024 maio 01 ]
    • Vancouver

      Esteller MS, Lannes SC da S. Production and characterization of sponge-dough bread using scalded rye. Journal of Texture Studies. 2008 ;39( 1): 56-67.[citado 2024 maio 01 ]
  • Source: Journal of Texture Studies. Unidade: FCF

    Subjects: PROTEÍNAS DO LEITE, REOLOGIA (PROPRIEDADES), NUTRIÇÃO

    How to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      PENNA, Ana Lucia Barretto e OLIVEIRA, Maricê Nogueira de e TAMIME, A. Y. Influence of carrageenan and total solids content on the rheological properties of lactic beverage made with yogurt and whey. Journal of Texture Studies, v. 34, n. 1, p. 95-113, 2003Tradução . . Acesso em: 01 maio 2024.
    • APA

      Penna, A. L. B., Oliveira, M. N. de, & Tamime, A. Y. (2003). Influence of carrageenan and total solids content on the rheological properties of lactic beverage made with yogurt and whey. Journal of Texture Studies, 34( 1), 95-113.
    • NLM

      Penna ALB, Oliveira MN de, Tamime AY. Influence of carrageenan and total solids content on the rheological properties of lactic beverage made with yogurt and whey. Journal of Texture Studies. 2003 ; 34( 1): 95-113.[citado 2024 maio 01 ]
    • Vancouver

      Penna ALB, Oliveira MN de, Tamime AY. Influence of carrageenan and total solids content on the rheological properties of lactic beverage made with yogurt and whey. Journal of Texture Studies. 2003 ; 34( 1): 95-113.[citado 2024 maio 01 ]

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